Τα εύσημα του Μάκη Παπαδόπουλου στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» συγχαίρει τον ΚΤΕΛ για την αύξηση των μαθητικών δρομολογίων, με δικά του έξοδα, προκειμένου να μη συνωστίζονται στα λεωφορεία οι μαθητές

Τα συγχαρητήρια του προς τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, εκφράζει με δήλωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» δίνει τα εύσημα του προς το ΚΤΕΛ που με δική του πρωτοβουλία αύξηση τον αριθμό των μαθητικών δρομολογίων, με δικά του έξοδα, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα συνωστισμού των μαθητών. Παράλληλα καλεί τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας να στηρίξει οικονομικά αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθεί η δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Συγχαρητήρια στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ για την αύξηση των σχολικών δρομολογίων»

«Θέλουμε να συγχαρούμε τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας για την πρωτοβουλία που πήρε να αυξήσει τα σχολικά δρομολόγια με δικά της έξοδα, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του συνωστισμού των μαθητών μέσα στα λεωφορεία.

Η ενέργεια αυτή δείχνει υπευθυνότητα και σεβασμό στη δημόσια υγεία, και ειδικά στην υγεία των παιδιών μας.

Όπως έχουμε ήδη προτείνει στον Δήμαρχο Καβάλας, είναι ώρα του Δήμου να στηρίξει οικονομικά την αύξηση των σχολικών δρομολογίων, σε συνεργασία με το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ και φυσικά την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά τις διοικήσεις του Αστικού και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαν τις προηγούμενες μέρες με την παράταξή μας στο ζήτημα αυτό».