Μακάριος Λαζαρίδης: Εμείς με τον λαό και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση … ημιπιτσιρ-Ικαρίας

Τηλεοπτικές δηλώσεις του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την κόντρα Κυβέρνησης-Αντιπολίτευσης για την παρουσία του Πρωθυπουργού στο νησί

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν ανεπιτυχώς, με μια τυφλή προπαγάνδα, να αμαυρώσουν μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του Πρωθυπουργού στην Ικαρία. Επιτυχημένη πρωτίστως για τους πολίτες του νησιού».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το νοσοκομείο αποκτάει μονάδα τεχνητού νεφρού και ότι ενισχύεται με σύγχρονο ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Επίσης, επισκέφθηκε το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο νησί, αυτό του λιμανιού του Ευδήλου. Ε, αυτές τις επιτυχίες του Μητσοτάκη, που μέσα σε ελάχιστους μήνες έλυσε προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών του νησιού, που υπήρχαν χρόνια, δεν μπόρεσε να αντέξει ο κ. Τσίπρας», επισήμανε ο κ. Λαζαρίδης.

Και αυτό, όπως τόνισε, όταν η Αξιωματική Αντιπολίτευση μόλις πριν λίγες ημέρες υποκίνησε και στήριξε συγκέντρωση 4.000 και πλέον πολιτών στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης προχώρησε στην καταγγελία ότι στις 13 Ιανουαρίου ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την Πάτρα και ζήτησε και άνοιξε μαγαζί εστίασης στην παραλία του Ρίου για να συναντηθεί με 40 άτομα προκειμένου να συζητήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας στην εστίαση. «Μεταξύ τύρου και αχλαδιού, χωρίς να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισε και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάσσει χειραψία με συγγενικό πρόσωπο της πρώην υπουργού και βουλευτή Αχαΐας, Σίας Αναγνωστοπούλου, χωρίς μάλιστα αυτός να φορά προστατευτική μάσκα.

«Ξέρετε πως το λέει αυτό ο λαός; Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές! Εμείς με τον λαό και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση… ημιπιτσιρ-Ικαρίας», σχολίασε.