1976: Όταν ο Μακάριος Λαζαρίδης «διαπραγματευόταν» με τον Μιλτιάδη Έβερτ την… οικονομική στήριξη του ΑΟΚ

Ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία τιμά τη μνήμη του πρώην προέδρου του κόμματος, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τον θάνατό του, με μια ιδιαίτερη φωτογραφία από το παρελθόν

Συμπληρώθηκαν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 10 χρόνια από τότε που ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Μιλτιάδης Έβερτ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, για να τιμήσει τη μνήμη του, γυρνάει πίσω, στο μακρινό 1976, όταν βρέθηκε στο γραφείο του τότε υφυπουργού Οικονομικών, Μιλτιάδη Έβερτ για να του ζητήσει να βοηθήσει οικονομικά τον ΑΟ Καβάλας, καταφέροντας τελικά να τον… πείσει. Μάλιστα, παραθέτει και τα φωτογραφικά… πειστήρια από την εν λόγω «συνάντηση».

Η ανάρτηση του Μακάριου Λαζαρίδη

10 χρόνια χωρίς τον Μιλτιάδη Έβερτ. Τιμώ τη μνήμη του με μια φωτογραφία μαζί του, 45 χρόνια πριν. Το μακρινό 1976. Εκείνος υφυπουργός Οικονομικών και εγώ 7 ετών και ένθερμος υποστηρικτής του Α.Ο. Καβάλα. Τον είχα επισκεφτεί για να βοηθήσει οικονομικά, μέσω των κρατικών λαχείων, την αγαπημένη μου ομάδα. Και το έκανε! Αιωνία του η μνήμη.