Μακάριος Λαζαρίδης: Με σχέδιο, πρόγραμμα και ασφάλεια παίρνουμε τις ζωές μας πίσω

Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας

Τη διαρκή ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από την Κυβέρνηση υπογράμμισε ο  Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, κατά τη – δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες – επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε τα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου και διαπίστωσε την ομαλή εξέλιξη της πορείας των εμβολιασμών στην Καβάλα. Την Τετάρτη άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού των πολιτών ηλικίας 60-64 ετών με τους πρώτους εμβολιασμούς αυτής της ομάδας να ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα, ενώ σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 75-79 ετών.

Επίσης, ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για την τεράστια προσφορά του, ενώ συνομίλησε και με πολίτες που ήδη εμβολιάζονται, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πολιτείας, με σκοπό τη διατήρηση της δημόσιας υγείας.

Ακόμη, ο κ. Λαζαρίδης συναντήθηκε με το Διοικητή και τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Ντίνο Κλειτσιώτη και Αχιλλέα Γερόπουλο αντίστοιχα, καθώς και με το Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Βαγγέλη Καμπουρίδη, στους οποίους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιπλέον στήριξη του Νοσοκομείου με την πρόσληψη 6 μόνιμων ιατρών και συγκεκριμένα 2 παθολόγων, 2 πνευμονολόγων – φυματιολόγων και 2 αναισθησιολόγων.

Τη σχετική προκήρυξη υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, η διαδικασία των αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους ξεκινά την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες έως και την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Το μήνυμα που έστειλε ο Βουλευτής είναι ότι «με σχέδιο, πρόγραμμα και ασφάλεια παίρνουμε τις ζωές μας πίσω» και, στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε ότι άμεσα, μετά το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Καβάλας, Ελευθερούπολης και Πρίνου, θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης το οποίο είναι καθ’ όλα έτοιμο για τον σκοπό αυτό.