Μακάριος από Ελευθερούπολη: Η επιστροφή στην -σχετική, έστω- κανονικότητα δεν είναι μακριά…

Τις ανησυχίες, τα προβλήματα, αλλά και τα «ευχαριστώ» στην Κυβέρνηση άκουσε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας από τους πολίτες του Παγγαίου

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες όλων των ηλικιών και όλων των επαγγελματικών ομάδων είχε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 την ευκαιρία ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, επισκεπτόμενος την Ελευθερούπολη.

Ο κ. Λαζαρίδης αφουγκράστηκε την αγωνία και τους προβληματισμούς του κόσμου, αλλά και άκουσε τις σκέψεις και τις προτάσεις όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της.

Ο ίδιος συνόψισε στους συνομιλητές του τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η Κυβέρνηση για να στηρίξει τους πληγέντες από την υγειονομική και την επακόλουθη οικονομική κρίση και τους διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει δίπλα τους για όσο απαιτηθεί, προκειμένου κανείς να μην μείνει μόνος του στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Ταυτόχρονα, ειδικά για το επόμενο κρίσιμο δίμηνο μέχρι τον μαζικό εμβολιασμό της πλειοψηφίας του πληθυσμού που θα σηματοδοτήσει το τέλος αυτής της δυσάρεστης περιπέτειας, ζήτησε απ’ όλους λίγη υπομονή ακόμα, πιστή τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υπακοή στις συστάσεις των ειδικών.

Εξέπεμψε δε το αισιόδοξο μήνυμα ότι «η επιστροφή στην -σχετική έστω- κανονικότητα δεν είναι μακριά».

Δελτίο Τύπου