Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιάς Καβάλας συγχαίρει τον Γιάννη Προμούσα

«Μεγάλη τιμή για το χωριό αλλά και τον Σύλλογο» η ανάληψη της Αντιδημαρχίας Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας από ένα «σπλάχνο» της

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Προμούσας, μέχρι πρότινος στέλεχος της παράταξης της τ. Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα «Ανάσα για τον Δήμο», αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

«Παιδί» της Παλαιάς Καβάλας και ενεργό μέλος -αλλά και επί χρόνια πρόεδρος- του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, ο Γιάννης Προμούσας δούλεψε για πολλά χρόνια στην ανάδειξη της περιοχής μέσα από τη διοργάνωση του φεστιβάλ Wood Water Wild, την ανάπλαση του περιβαλλοντικού μονοπατιού και του παλιού νερόμυλου κ.ά.

Στον απόηχο της είδησης της ανάληψης της αντιδημαρχίας Οικονομικών του Δήμου Καβάλας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας συγχαίρει δημόσια τον Γιάννη Προμούσα:

«Είναι μεγάλη τιμή επίσης και για τον σύλλογο αλλά και για το χωριό μας, που ένα μέλος μας και ένας συγχωριανός μας κατέχει πλέον μια τέτοια θέση στον Δήμο Καβάλας, ως αντιδήμαρχος οικονομικών.

Για μας ο Γιάννης από το 2005 μέχρι και σήμερα είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά από οποιαδήποτε θέση και αν κατέχει για την Παλαιά Καβάλα και τα τελευταία 2 χρόνια και για την πόλη μας. Ένας άνθρωπος που συνέβαλε για την ευρύτερη αναγνώριση του τόπου μας μέσα από την συγγραφή βιβλίου, οργάνωση γεγονότων έως και την ανάπλαση του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού Παλαιάς Καβάλας και δημιουργία του Νερόμυλου μας.

Πολλά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές, Γιάννη Προμούσα. Είμαστε σίγουροι πως και αυτή την φορά θα κάνεις το καλύτερο δυνατό!

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας