ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Το ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης ανήκει στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ το γνωρίζαμε…

Μια ανάρτηση στο Twitter του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία για τον «κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη» προκάλεσε τη μήνιν της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απαντάει με μια σκληρή ανακοίνωση

Μια στιχομυθία στο Twitter μεταξύ του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριου Λαζαρίδη και ενός χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε την αφορμή για μια σκληρή απάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο στην ανακοίνωσή της για «αντικομμουνιστική υστερία» και «ακροδεξιό παραλήρημα» του βουλευτή Καβάλας.

Το tweet του Μακάριου Λαζαρίδη

«Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία τους! Άντε τώρα να πάρεις γραμμή από την υπόγα σου!».

Η απάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ

Το ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης ανήκει στην ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. το γνωρίζαμε. Με το σημερινό του tweet για τον Άρη Βελουχιώτη και τη δήθεν παιδεραστική δράση του, έδωσε τα διαπιστευτήριά του για μια ακόμη φορά.

Προσπαθώντας να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών για τα εμετικά σκάνδαλα παιδεραστίας την Υπουργό Πολιτισμού και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, οδηγήθηκε στην αναπαραγωγή του γνωστού ψέματος των «εθνικοφρόνων» περί ομοφυλοφιλίας του Άρη Βελουχιώτη, προσθέτοντας και την επίκαιρη παιδεραστία και, φυσικά, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για… θαυμασμό ενός παιδόφιλου!

Το ακροδεξιό του παραλήρημα καταδεικνύει την απίστευτη πολιτική του χυδαιότητα. Αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ύποπτη αργοπορία αντίδρασης της Κυβέρνησής του στο θέμα Λιγνάδη, αντί να απολογηθεί για την επιλογή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό του -διωκόμενου πλέον- πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αντί να ζητήσει και εκείνος την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού η οποία αδιαφόρησε για τις πρώτες δημόσιες καταγγελίες, επιδόθηκε στη γνωστή του αντικομμουνιστική υστερία.

Να του θυμίσουμε, λοιπόν, ότι δεν είναι fake profile στο twitter, αλλά βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μίας πόλης με τεράστια παράδοση στην αντίσταση εναντίον του φασισμού και του ναζισμού και στους αγώνες για τη λευτεριά.

Ο Άρης Βελουχιώτης ανήκει στην Ιστορία των αγώνων του λαού μας.

Τον Μακάριο Λαζαρίδη τον αφήνουμε στη χλεύη του δημοκρατικού κόσμου της Καβάλας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας