Μάκης Παπαδόπουλος: Πρώτα το έργο (ύδρευση Φιλίππων) και μετά η υπογραφή (παραχώρηση πρόσβασης στο βαλβιδοστάσιο του Εσκή Καπού στον ΤΑΡ)

Δήλωση του επικεφαλής του συνδυασμού του «Τόπου της ζωής μας» εν όψει των συζητήσεων του Δήμου Καβάλας με την κοινοπραξία

Να μην υπογράφει η σύμβαση παραχώρησης στον ΤΑΡ της πρόσβασης στο βαλβιδοστάσιο του Εσκή Καπού, πριν ξεκινήσει η εκτέλεση του έργου ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, καλεί τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος. Με δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» τονίζει ότι οι κάτοικοι της περιοχής συνεχίζουν να μένουν συχνά χωρίς νερό και συνεπώς δεν χρειάζονται πλέον λόγια και υποσχέσεις, ενώ επισημαίνει ότι δε θα γίνει δεκτή καμία «μυστική συμφωνία» με τον ΤΑΡ για τη σύμβαση παραχώρησης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Να ξεκινήσει άμεσα το έργο ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων!»

«Ο Δήμαρχος Καβάλας και η εταιρεία ΤΑΡ δεν έκαναν τίποτα εδώ και 1,5 χρόνο για να προχωρήσει το έργο ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων. Φτάνουν πια τα λόγια και οι υποσχέσεις. Οι κάτοικοι των Φιλίππων συνεχίζουν να μένουν συχνά χωρίς νερό, εν μέσω πανδημίας.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε: πρώτα θα ξεκινήσει η εκτέλεση του έργου ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και μετά θα υπογράψει ο Δήμος Καβάλας τη σύμβαση παραχώρησης με τον ΤΑΡ για την πρόσβαση στο βαλβιδοστάσιο του Εσκή Καπού.

Δε δεχόμαστε κανέναν εκβιασμό, καμία «κρυφή συζήτηση» ή «μυστική συμφωνία» για τη σύμβαση παραχώρησης».