Παρουσία Παναγιωτόπουλου η τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας στην 1η Στρατιά [φωτογραφίες]

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Λάρισα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 την τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων του απερχομένου Διοικητού της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ Στρατηγού Βασίλειου Παπαδόπουλου στον νέο Διοικητή Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα, στο Στρατόπεδο «Πλαστήρα» της Λάρισας.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων λόγω των μέτρων για την προστασία από το στέλεχος κορονοϊού “Covid-19”.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μετέβη μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Αγοραστό. Εκεί πραγματοποιήθηκε ενδελεχής ενημέρωση για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στον συντονισμό της καταστάσεως στους καταυλισμούς όπου φιλοξενούνται οι σεισμόπληκτοι του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, καθώς και τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων.