Θέμης Καλπακίδης: Μήπως ο θόρυβος σε Ωδείο και ΔΗΠΕΘΕ γίνεται γιατί δεν παράγουν έργο;

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου της ΚΑΠ με αφορμή το θόρυβο και τις διενέξεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα

Το δικό του σχόλιο για το θόρυβο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που αφορούν το Δημοτικό Ωδείο και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας καταθέτει με δήλωση του ο Θέμης Καλπακίδης. Ο δημοτικός σύμβουλος της ΚΑΠ αναρωτιέται αν όλες αυτές οι διενέξεις που γίνονται γνωστές είναι άνευ ουσίας και αν όλα αυτά γίνονται για να μη φανερωθεί η αδυναμία τους να παράξουν έργο.

Ακολουθεί η δήλωση του δημοτικού συμβούλου της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης.

«Ακούμε καθημερινά διάφορες διενέξεις άνευ ουσίας»;

«Πολλά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό υποβαθμίζουν το κύρος του Ωδείου του ΔΗΠΕΘΕ και κυρίως το Δήμο Καβάλας. Ακούμε καθημερινά διάφορες διενέξεις άνευ ουσίας; Μήπως είναι το προκάλυμμα για να μη φανερωθεί η αδυναμία τους να παράξουν έργο;

Αυτό που περιμένει να ακούσει ο πολίτης από τα συγκεκριμένα νομικά πρόσωπα είναι ο σχεδιασμός για εκδηλώσεις, για τις επιτυχίες των μαθητών του Ωδείου, για τον πολιτιστικό σχεδιασμό του ΔΗΠΕΘΕ κ.α.

Αντιθέτως, στο ΔΗΠΕΘΕ γίνονται καταγγελίες που τις παίρνουν πίσω οι καταγγέλλοντες, στο Ωδείο ασχολούνται με δηλώσεις και προθέσεις προσώπων που εκδηλώθηκαν πριν μήνες.

Φυσικά όλα αυτά με την ανοχή της Διοίκησης  του Δήμου.

Πότε και ποιος θα λογοδοτήσει στους συνδημότες μας, που αυτοί οι κύριοι δεν ασχολούνται με την ανάπτυξη του τομέα που τους έχει ανατεθεί;

Γιατί οι καταγγελίες αποσύρθηκαν;

Θα ενημερώσετε του Δημότες για το μελλοντικό αναπτυξιακό σχεδιασμό που έχετε;

Ως πότε θα συνεχιστεί αυτή η εσωστρέφεια του Δήμου Καβάλας»;