«Πρωτιά» για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο σε νέα πανελλαδική δημοσκόπηση [πίνακας]

Ως τον πλέον αποτελεσματικό της Κυβέρνησης θεωρούν οι πολίτες τον Καβαλιώτη υπουργό Εθνικής Άμυνας

Την πρωτιά στην προτίμηση των πολιτών κέρδισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος «ως προς την αποτελεσματικότητα στον τομέα ευθύνης του» σύμφωνα με νέα, πανελλαδική δημοσκόπηση που είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Η έρευνα διενεργήθηκε από τις 17 έως και τις 22 Μαρτίου 2021 από την εταιρία “Interview” για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Βεργίνα Τηλεόραση», με την τηλεφωνική και διαδικτυακή καταγραφή απόψεων της κοινής γνώμης για επίκαιρα θέματα, αλλά και την πρόθεση ψήφου.

Η έρευνα διεξήχθη σε πανελλαδικό επίπεδο με δείγμα 1.105 ατόμων ηλικίας άνω των 17 ετών.

Ο Καβαλιώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας «υπερψηφίστηκε» από τους πολίτες, «τερματίζοντας» πρώτος στη δεκάδα των υπουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, συγκεντρώνοντας έναν μέσο όρο βαθμολογίας 7.6, με τους κ.κ. Γεωργιάδη, Πιερρακάκη, Κικίλια, Βορίδη, Σταϊκούρα, Θεοχάρη και Χρυσοχοΐδη και την κυρία Κεραμέως να «κλείνουν» τη λίστα.

Οι πολίτες «επιβράβευσαν» τον κ. Παναγιωτόπουλο για την αποτελεσματικότητά του στη διαχείριση της προκλητικής και παραβατικής συμπεριφοράς της Τουρκίας προς την Ελλάδα, καθώς και στις ενέργειες για την ενίσχυση του αποτρεπτικού αποτυπώματος των Ενόπλων Δυνάμεων με την πρόσκτηση νέων μέσων, τον εκσυγχρονισμό παλαιοτέρων και την ανανέωση του προσωπικού.