Παγγαίο και Θεσσαλονίκη σε κοινούς «δρόμους» με φόντο τον τουρισμό και τα αυτοδιοικητικά ζητήματα

Συνάντηση του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο της πόλης-Τι συζήτησαν οι δύο άντρες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο της πόλης είχε την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.

Κατά τη συνάντηση η οποία  έγινε σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο Δήμαρχοι αναφέρθηκαν σε θέματα τα οποία αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως στα προβλήματα τα οποία έχει επιφέρει η πανδημία και στο πώς αυτά μπορούν να ξεπεραστούν, ενώ ο Δήμαρχος Παγγαίου έκανε ιδιαίτερη νύξη στο κομμάτι του τουρισμού, αναφερόμενος στις παραλίες του Δήμου, οι οποίες παραδοσιακά αποτελούν έναν αγαπημένο προορισμό των Θεσσαλονικέων. Άλλωστε και το καλοκαίρι του 2020, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, ο εσωτερικός τουρισμός ήταν αυτός ο οποίος στήριξε σε μεγάλο βαθμό την τοπική οικονομία όχι μόνον του Δήμου Παγγαίου, αλλά ευρύτερα της Περιφέρειας.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ σήμερα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα στο Δημαρχείο της πόλης και να συνομιλήσουμε για αυτοδιοικητικά ζητήματα. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι κοινές. Στόχος μας η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και το άμεσο πέρασμα στην οικονομική ανάπτυξη μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε τόπου. Μεταξύ άλλων, αναφερθήκαμε ενόψει καλοκαιριού στο γεγονός πως οι παραλίες του Παγγαίου αποτελούν έναν ιδανικό κοντινό προορισμό για τους Θεσσαλονικείς», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των δύο ανδρών.