Θάσος: «Ευχαριστώ» Κυριακίδη σε Πλακιωτάκη-Παναγιωτόπουλο για τη λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Αγίου Γεωργίου

«Ακόμη ένα χρόνιο πρόβλημα της Θάσου αντιμετωπίζεται», δήλωσε ο Δήμαρχος Θάσου

Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Θάσου σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Θάσου, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αποφασίσθηκε η επιχορήγηση του Δήμου Θάσου με το ποσό των 195.920€ για την υλοποίηση του  έργου “Αντικατάσταση τμημάτων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου Θάσου”.

Την εξέλιξη έκανε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021 με ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του υφιστάμενου από αμίαντο εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από υπάρχον φρεάτιο μειωτή έως τη δεξαμενή ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου Θάσου, συνολικού μήκους 1.981μ και την κατασκευή νέου εξωτερικού δικτύου από την πηγή έως τον ανωτέρω μειωτή.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε:

«Ακόμη ένα χρόνιο πρόβλημα της Θάσου αντιμετωπίζεται. Ακόμη ένα έργο υποδομής βρήκε τον δρόμο για την υλοποίησή του. Η Διοίκηση του Δήμου Θάσου συνεχίζει να αναζητά και να βρίσκει πηγές χρηματοδότησης σημαντικών έργων για τη Θάσο.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και την Γενική Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου για την ικανοποίηση του αιτήματος και την απόφαση επιχορήγησης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αμέριστη στήριξη της προσπάθειας».