Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ποια θέματα συζήτησαν ο Θόδωρος Μουριάδης με τον Καβαλιώτη Υπουργό, Νίκο Παναγιωτόπουλο

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα.

Ο κ. Μουριάδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Καβαλιώτη Υπουργό για όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν αυτήν την περίοδο τον Δήμο Καβάλας, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αξιοποίησης της παλιάς μεραρχίας και της εγκατάστασης ασανσέρ στη χερσόνησο της Παναγίας.

Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος έλαβε την πρωτοβουλία για τη συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη (διαβάστε εδώ).

«Η συνεργασία μου με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη απέφερε τη λήψη της απόφασης για επανασχεδιασμό της υφιστάμενης δομής φιλοξενίας, σύμφωνα με το αναθεωρημένο ρυμοτομικό σχέδιο της περιοχής του Περιγιαλίου του Δήμου Καβάλας και την  άμεση απόδοση στον Δήμο Καβάλας των χώρων που απαιτούνται για τη χάραξη του νέου δρόμου για την εκτέλεση του ρυμοτομικού σχεδίου, καθώς και τη δέσμευση για την χρηματοδότηση της εφαρμογής νέας μελέτης του οδικού δικτύου του Δήμου Καβάλας, με βάση το εγκεκριμένο σχέδιο πόλεως. Στα πλαίσια της χθεσινής συνάντησης εργασίας που είχα με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη, συζητήσαμε αναλυτικά για αυτό και παράλληλα, με ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Καβάλας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος.