Καβάλα: Επίσημη επίσκεψη Συρίγου στο Ερευνητικό Κέντρο MOHA

Ο υφυπουργός Παιδείας συναντήθηκε στο Imaret με την πρόεδρο του Κέντρο Άννα Μισσιριάν

Το πρωί της Πέμπτης 8 Απριλίου 2021 ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος βρέθηκε για λίγες μόνο ώρες στην πόλη της Καβάλας στο πλαίσιο περιοδείας του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για θέμα της αρμοδιότητάς του.

Στην Καβάλα, ο κ. Συρίγος έκανε δύο «στάσεις»: Η πρώτη ήταν στο παράρτημα Καβάλας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος [ΔΙΠΑΕ] όπου είχε συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή και είχε την ευκαιρία να «δει» από κοντά τα προβλήματα του Ιδρύματος αλλά και να συζητήσει με τη Διοίκηση τις λύσεις και τις προοπτικές [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Παιδείας βρέθηκε στο Imaret. Εκεί, συναντήθηκε με την πρόεδρο του Ερευνητικού Κέντρου MOHA Άννα Μισσιριάν. Το MOHA είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός, αναγνωρισμένος από το ελληνικό κράτος ως ερευνητικό κέντρο και «υπάγεται» στο «χαρτοφυλάκιο» του κ. Συρίγου ο οποίος εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τις δραστηριότητές του.

Ο υφυπουργός συζήτησε εκτενώς με την πρόεδρο του ΜΟΗΑ για τις δράσεις του Κέντρου και δήλωσε την απόλυτη στήριξη τόσο του Υπουργείου όσο και του ίδιου προσωπικά στους στόχους του.