Νίκος Παναγιωτόπουλος: Άνθρωποι σαν τον Ιάκωβο Τσούνη δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστούν ποτέ!

Η δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας μετά την κηδεία του ευπατρίδη Υποστράτηγου ε.τ. που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών

Την άποψή ότι η Ελλάδα είναι πολύ φτωχότερη από μετά το θάνατο ενός μεγάλου πατριώτη, όπως ο Ιάκωβος Τσούνης, εξέφρασε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά την κηδεία του ευπατρίδη Υποστράτηγου ε.α. που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Συγκεριμένα τόνισε ότι «Από σήμερα είναι πολύ φτωχότερη η Ελλάδα, όταν φεύγει κάθε φορά ένας μεγάλος πατριώτης. Ως Πολιτική Ηγεσία, εκπροσωπώντας και σύσσωμη τη Στρατιωτική Ηγεσία, ως φορείς της εντολής που έχουμε, θα σταθούμε αντάξιοι και να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια για ακόμα ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις».

Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι ο εκλιπών ήταν ένα υπόδειγμα πατριωτισμού, δώρισε όλη την περιουσία για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις οποίες συνήθιζε να τις  χαρακτηρίζει «Άγιες», ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε λέγοντας ότι «η φιλοπατρία του ανδρός αποδείχθηκε όχι μόνος από την προσφορά του αλλά από το γεγονός ότι ήταν ο νεότερος πολεμιστής του Αλβανικού Μετώπου. Επομένως από τα 16 του, αυτός ο άνθρωπος μάχεται για την Ελλάδα.

Με την τελευταία μεγάλη πράξη προσφοράς που έκανε, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσουν να εκτελούν την αποστολή τους στο ακέραιο, υπερασπιζόμενες τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα Εθνικά Δίκαια. Άνθρωποι σαν τον Ιάκωβο Τσούνη δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ. Και δεν θα ξεχαστούν ποτέ»!