Νίκος Παναγιωτόπουλος: Επίσκεψη σε ένα ακόμη «φρούριο των τειχών» [φωτογραφίες]

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε σε στρατιωτικές μονάδες της Λέσβου, καθώς και στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου και στην Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ολοκλήρωσε τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 την επίσκεψή του στην Περιοχή Ευθύνης της 98 Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στο νησί της Λέσβου.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε την έδρα της 98 ΑΔΤΕ, τον Ναυτικό Σταθμό Λέσβου, την Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ», το 265 Μηχανοκίνητο Τάγμα Εθνοφυλακής και το ΕΦ «Προβοσκίδας» όπου ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες εν όψει της Αναστάσεως του Κυρίου και της Εορτής του Πάσχα.

Επίσης, είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιάκωβο και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, ενώ επισκέφθηκε τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου και την Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Από το Επιτηρητικό Φυλάκιο στη θέση Προβοσκίδα, εδώ στην ακριτική Λέσβο, με τους “φρουρούς των τειχών” άγρυπνους στις επάλξεις, θέλω να ευχηθώ σε όλους και σε όλες Καλή Ανάσταση. Πάντα μετά τη Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Θερμές ευχές σε όλη την Ελλάδα».