Στην Καβάλα για το Πάσχα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα περάσει λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του πριν επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Αθήνα

Στην Καβάλα βρίσκεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος για το Πάσχα, όπου θα κάνει Ανάσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, πριν επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Αθήνα.

Ο Υπουργός παρακολούθησε τη Μεγάλη Παρασκευή την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, συνοδευόμενους από θεσμικούς παράγοντες του τόπου, ενώ εκμεταλλευόμενος τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του, είχε την ευκαιρία να δει πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον.

Ο Υπουργός θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Λειτουργία στην πόλη της Καβάλας στην οποία θα περάσει και την Κυριακή του Πάσχα, «ξεκλέβοντας» στιγμές χαλάρωσης πριν την επιστροφή του στα υπουργικά του καθήκοντα.

«Με ιδιαίτερη κατάνυξη, παρά τις δύσκολες συνθήκες που μας επιβάλει η πανδημία του κορονοϊού, παρακολούθησα την Ακολουθία του Επιταφίου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Καβάλα. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την πορεία προς την ελπίδα. Καλή Ανάσταση!», το μήνυμα του κ. Παναγιωτόπουλου για το Πάσχα.