Πρωτοβουλίες Λαζαρίδη, Παναγιωτόπουλου και Στυλιανίδη για τη Νυμφαία

Συντονισμένες «κρούσεις» των βουλευτών Καβάλας και Ροδόπης για να λυθεί το πρόβλημα και να «ανοίξει» και πάλι ο συνοριακός σταθμός

Πρωτοβουλίες Μακάριου Λαζαρίδη, Νίκου Παναγιωτόπουλου και Ευριπίδη Στυλιανίδη για να βρεθεί λύση στην απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά να κλείσει τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας, βρίσκονται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Παρασκευής 14 Μαΐου 2021 οπότε και έγινε γνωστή η θέση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Οι τρεις άνδρες, σε «ανοιχτή γραμμή», έχουν έρθει σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους και φυσικά με το Μέγαρο Μαξίμου, επισημαίνοντας το πολιτικό ζήτημα που δημιουργείται από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Το βράδυ βρέθηκε στην περιοχή της Νυμφαίας ο κ. Στυλιανίδης μαζί με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ στρατηγό Πασχάλη Συριτούδη για να εντοπίσουν και να προτείνουν τον χώρο όπου θα τοποθετηθεί το κοντέινερ για τους δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου έχει ανάψει το πράσινο φως για την τελική λύση του όλου θέματος.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «είναι θέμα λίγων 24ώρων να ανοίξει η Νυμφαία», μην αποκλείοντας ακόμη και τη συνδρομή του Στρατού έτσι ώστε να εγκατασταθεί κοντέινερ.