Κίνημα Αλλαγής για Νυμφαία: Οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ εμφανίζονται ως «Μεσσίες» για να λύσουν ένα πρόβλημα που η Κυβέρνησή τους δημιούργησε!

Δηκτική ανακοίνωση της τοπικής Επιτροπής του κόμματος για το «αλαλούμ» με τον συνοριακό σταθμό

Για αποτυχία της Κυβέρνησης στον Τουρισμό από την πρώτη κιόλας μέρα κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής Καβάλας με αφορμή την απόφαση να «κλείσει» για τους τουρίστες ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας.

Η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος κάνει λόγο για «αλαλούμ» και «αδειάζει» για την υποκριτική τους στάση τούς κυβερνητικούς βουλευτές της Καβάλας οι οποίοι έρχονται ως «Μεσσίες» για να επιλύσουν ένα πρόβλημα που η ίδια η Κυβέρνησή τους δημιούργησε!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΚΙΝΑΛ Καβάλας για τη Νυμφαία:

«All you don’t want is New Democracy»

«Δυστυχώς, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση το αλαλούμ με το συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας. Έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό πως αυτή η Κυβέρνηση του διπολισμού και της ασυνεννοησίας δεν έχει κανένα απολύτως σχέδιο.

Είχαν στη διάθεσή τους όλο τον αναγκαίο χρόνο, ώστε να οργανώσουν με κάθε λεπτομέρεια το ασφαλές άνοιγμα του Τουρισμού και απέτυχαν από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Οι συνήθεις πλέον γραφικότητες των τοπικών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και οι «προσωπικές» τους παρεμβάσεις αποδεικνύουν πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και φυσικά την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Είναι εξοργιστική και εξόχως υποτιμητική η συμπεριφορά των τοπικών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να εμφανίζονται ως «Μεσσίες» για να λύσουν ένα πρόβλημα που η Κυβέρνησή τους δημιούργησε.

Επιτέλους, ας γίνει αντιληπτό πως οι πολίτες της Καβάλας δεν έχουν ανάγκη από παλαιοκομματικές φανφάρες αλλά από ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Απαιτούμε να ανοίξει άμεσα, μόνιμα και με ασφάλεια ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας.

Η τοπική κοινωνία δεν αντέχει άλλα λάθη».