Νίκος Παναγιωτόπουλος για Νυμφαία: Αυτό είναι το σημείο όπου θα γίνονται οι έλεγχοι για Covid-19 [φωτογραφία]

Ανάρτηση του Καβαλιώτη υπουργού Εθνικής Άμυνας «δείχνει» τη λύση για το «άνοιγμα» του συνοριακού σταθμού αλλά και αφήνει «αιχμές» για ολιγωρία των «τοπικών αρμοδίων»

Στον απόηχο του «θορύβου» και των αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφαση της Κυβέρνησης να «κλείσει» τον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας για τους διερχόμενους τουρίστες, το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαΐου 2021 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook, «έδειξε» τη λύση.

Συγκεκριμένα, ο Καβαλιώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέβασε μια φωτογραφία ενός οικίσκου εντός του οποίου θα «στεγαστεί» κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια των απαραίτητων δειγματοληπτικών ελέγχων Covid-19, εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει στο (εκ νέου) «άνοιγμα» της Νυμφαίας εντός των επόμενων 24ωρων.

Νά ο οικίσκος που υποδείχθηκε από Στρατό και Αστυνομία:

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επίσης σημείωσε στην ανάρτησή του τα εξής:

«Αυτό είναι το σημείο όπου θα στηθεί το κέντρο δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 για τους εισερχόμενους τουρίστες στη Νυμφαία Ροδόπης. Η φωτογραφία είναι από το κλιμάκιο της Ταξιαρχίας και του Μηχανικού του ΕΣ που ήλεγξαν τον χώρο και προγραμμάτισαν τις εργασίες νωρίτερα το απόγευμα, μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας ΑΜ-Θ που κινήθηκε ταχύτατα, βρήκε και υπέδειξε τον χώρο.

Τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ηλεκτροδότησης με γεννήτρια κατασκευής στεγάστρου και περίφραξης, υδροδότησης και ισοπέδωσης του γύρω χώρου. Αμέσως μετά θα στελεχωθεί με προσωπικό και θα λειτουργήσει.

Για να οργανωθεί και να συντονιστεί αυτό το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα, έπρεπε μόνο να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές, δηλαδή στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου και συντόνισαν τις προσπάθειες τους, όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας.

‘Ετσι πρέπει να γίνεται, και έτσι πολλά γίνονται.

(Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς αυτό το σημείο ξέφυγε από την προσοχή των αρμοδίων, και ακόμα περισσότερο πώς κανείς από τους τοπικούς αρμόδιους δεν επέμεινε ότι υπάρχει…)