Επίσκεψη Λευτέρη Αυγενάκη στην Καβάλα

Στο επίκεντρο της επίσκεψης του υφυπουργού Αθλητισμού οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον νομό Καβάλας - Συνάντηση με Μουριάδη στο πρόγραμμά του

Στην Καβάλα θα βρεθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όπως δημοσιοποίησε ο Καβαλιώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μετά από συνάντηση που είχαν οι δυο τους στην Αθήνα.

Αναλυτικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε γνωστά τα εξής: «Συναντήθηκα σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του έθεσα θέματα για τις αθλητικές υποδομές στην ΠΕ Καβάλας. Ενόψει της επίσκεψής του την Πέμπτη στην Καβάλα, ο κ. Αυγενάκης με διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση πόρων του έργου κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου.

Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στον χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Περάμου. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.195.000 ευρώ και στόχος είναι να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου.

Συζητήσαμε επίσης και το θέμα της κατασκευής στεγάστρου στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, οι λεπτομέρειες του οποίου θα διευθετηθούν κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης του Υφυπουργού με τον Δήμαρχο Καβάλας Θ. Μουριάδη την προσεχή Πέμπτη».