Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ολοκληρώθηκε η Τριμερής Συνάντηση των Υπουργών Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου [φωτογραφίες]

Ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας παραβρέθηκε και στα εγκαίνια της έκθεσης «Η Ιστορία έχει πρόσωπο», η οποία διοργανώνεται στη Λευκωσία επ’ ευκαιρία της 200ης επετείου από την Ελληνική Επανάσταση

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος ολοκλήρωσε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 την επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συναντήσεως των Υπουργών Άμυνας Ελλάδος-Κύπρου-Αιγύπτου.

Το πρωί, ο κ. Παναγιωτόπουλος μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός επισκέφθηκε το Υπουργείο Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας όπου συναντήθηκε με τους ομολόγους του από την Κύπρο κ. Χαράλαμπο Πετρίδη και την Αίγυπτο Στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι (Mohamed Zaki) και πραγματοποιήθηκαν οι διαβουλεύσεις των αντιπροσωπειών σε διμερές επίπεδο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεώς του, ο Υπουργός παρακολούθησε τα εγκαίνια της υπαίθριας εκθέσεως «Η Ιστορία έχει πρόσωπο», η οποία διοργανώνεται στο ιστορικό κέντρο της παλαιάς Λευκωσίας επ’ ευκαιρία της 200ης επετείου από την Ελληνική Επανάσταση.