Μάκης Παπαδόπουλος: Θέλουμε αξιόπιστες δεσμεύσεις για το έργο ύδρευσης στη ΔΕ Φιλίππων [φωτογραφίες]

Ενημερωτική και οργανωτική συνάντηση της δημοτικής παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας» με φορείς και συλλόγους της περιοχής

Ενημερωτική και οργανωτική συνάντηση με φορείς και συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων πραγματοποίησε το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 η δημοτική παράταξη «Ο τόπος της ζωής μας», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της σχετικά με το έργο ύδρευσης που θα εκτελεστεί στην περιοχή με τη χρηματοδότηση του ΤΑΡ και του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Η συνάντηση έρχεται να συμπληρώσει τις δια ζώσης επαφές και συζητήσεις που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα με φορείς, συλλόγους και κατοίκους της περιοχής.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να σταλούν επιστολές προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και την εταιρεία ΤΑΡ, που θα ζητούν αξιόπιστες γραπτές δεσμεύσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση του έργου.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να ασκηθεί πίεση στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, με σκοπό:

– να κλείσει τάχιστα τις τελευταίες εκκρεμότητες που υπάρχουν στη μελετητική ωρίμανση του έργου ύδρευσης.

– να ανακαλέσει την απόφαση του ΔΣ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ σχετικά με την παραχώρηση της έκτασης στο Εσκή Καπού προς τον ΤΑΡ ως διαπραγματευτικό «χαρτί», εφαρμόζοντας τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.