Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: Πιθανότητα αναβολής της συνεδρίασης

Αιτία η 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία-Είτε με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής είτε λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση είναι πιθανόν να «πάει» για τη Δευτέρα

Στον «αέρα» φαίνεται να είναι η 13η συνεδρίαση των μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την οποία έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα.

Ήδη η Συμπαράταξη Πολιτών δήλωσε ότι δε θα συμμετέχει στη συνεδρίαση, ενώ και Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε την αναβολή της. Σύμφωνα με τη μετάθεση της συνεδρίασης σε άλλη ημερομηνία είναι και τα μέλη της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης, ενώ οι παρατάξεις Ανάσα για τον Δήμο και ο Τόπος της Ζωής μας τηρούν μέχρι τώρα «σιγή ιχθύος».

Όσον αφορά τη Διοίκηση του Δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει αντίρρηση να αλλάξει ημερομηνία η συνεδρίαση λόγω της απεργίας, συνεπώς είτε με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής είτε λόγω μη απαρτίας, η συνεδρίαση είναι πιθανόν να «πάει» για τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.