Θόδωρος Μουριάδης για AirSea Show: Ο κ. Γεωργιάδης πήρε το παιχνίδι του και πήγε αλλού

Συνεχίζονται οι «χαμηλές πτήσεις» για τη διοργάνωση-Τι απάντησε ο Δήμαρχος Καβάλας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου-Στον Δήμο Καβάλας η Καλαμίτσα και η σημασία της επαναχάραξης του αιγιαλού

Συνεχίζονται οι «χαμηλές πτήσεις» στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας για το AirSea Show, με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη να απαντάει σε ερώτηση της αντιπολίτευσης κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης 15 Ιουνίου 2021 για τους λόγους που δε θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, επαναλαμβάνοντας ότι τόσο το οικονομικό βάρος το οποίο αναλογούσε στην Καβάλα όσο και οι συνθήκες τις οποίες δημιούργησε ο κορονοϊός Covid-19 ήταν ικανοί παράγοντες για τη μη διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Στο πρόσφατο βίντεο για την προβολή της Καβάλας, το οποίο παραδόθηκε από τον ανάδοχο στον Δήμο Καβάλας τον Νοέμβριο του 2020, δεν υπάρχει ούτε μια εικόνα από το AirSea Show. Άρα να θεωρήσουμε ότι η μη διοργάνωσή του ήταν μια προειλημμένη απόφαση της Διοίκησης του Δήμου;», ρώτησε η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Ανάσα για τον Δήμο, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Απαντώντας ο κ. Μουριάδης, αναφέρθηκε επί προσωπικού στον Διευθυντή της διοργάνωσης, Σμήναρχο (Ι) ε.α., Παναγιώτη Γεωργιάδη, σημειώνοντας ότι η απόφασή του να αποχωρήσει υλοποιήθηκε από τη στιγμή που «καταργήθηκε» το γραφείο το οποίο υπήρχε για τις ανάγκες του AirSea Show στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, μετά από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη να αξιοποιήσει τους εν λόγω χώρους.

«Έκτοτε ο κ. Γεωργιάδης πήρε το παιχνίδι του και πήγε να παίξει αλλού. Εγώ δε φωνάζω κανέναν κ. Γεωργιάδη για να συζητήσουμε. Καλή επιτυχία στον κ. Γεωργιάδη. Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση. Ουδείς αναντικατάστατος. Άλλωστε τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους. Θυμάστε άλλωστε ότι το AirSea Show ξεκίνησε χωρίς τον κ. Γεωργιάδη», απάντησε με σκληρή γλώσσα ο Δήμαρχος Καβάλας.

«Δε γινόμαστε ανταγωνιστικοί με το AirSea Show. Ρωτήστε το Επιμελητήριο τι πρόσφερε η διοργάνωση, πέρα από το να γεμίζουν οι καφετέριες. Εμένα μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως έχουν και ας είναι εναντίον μου», πρόσθεσε ο κ. Μουριάδης.

Στον Δήμο η ακτή της Καλαμίτσας

Όσον αφορά την ακτή της Καλαμίτσας, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα ότι περιήλθε στον Δήμο, με τα έσοδα να μοιράζονται μισά μισά με την ΕΤΑΔ, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για μπει σε πρόγραμμα, με τον κ. Μουριάδη να σχολιάζει ότι «ευτυχώς έγινε η επαναχάραξη του αιγιαλού, γιατί αλλιώς ούτε καλύβα θα μπορούσαμε να βάλουμε».