Νίκος Παναγιωτόπουλος: Απαστράπτουσα η Καβάλα γιορτάζει τη μεγάλη ημέρα

Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 108 ετών από την απελευθέρωση της πόλης και την εορτή του Αποστόλου Παύλου

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, συμμετείχε την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 108 ετών από την απελευθέρωση της Καβάλας και την εορτή του Αποστόλου Παύλου, Πολιούχου της πόλεως.

Ο Υπουργός παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  κ.κ. Στέφανος. Παρών στη δοξολογία ήταν και ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Κατόπιν, ο κ. Παναγιωτόπουλος παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο της πόλεως και κατέθεσε στεφάνι. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) «Κρυσταλλίδης» το οποίο ναυλωχεί στο λιμάνι της Καβάλας από τις 27 Ιουνίου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια 2021».

Μετά το πέρας του προγράμματος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε:

«Σημαντική μέρα μεγάλη θα έλεγα η σημερινή για την Καβάλα που εορτάζει όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα την απελευθέρωση της και τον Πολιούχο Άγιο της.

Χρόνια πολλά λοιπόν στην Καβάλα, Καβαλιώτες Καβαλιώτισες, να είναι πάντα καλά να γιορτάζουμε, έτσι να γιορτάζει απαστράπτουσα τη μεγάλη της ημέρα».

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, ο κ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου και τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και προσφέρει στην χώρα.