Μακάριος Λαζαρίδης: Κάνω έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν

Νέα επίσκεψη του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε για μια ακόμη φορά, την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες λειτουργίας του και την πορεία των εμβολιασμών του πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, συνομίλησε με το διοικητή και τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου, Ντίνο Κλειτσιώτη και Αχιλλέα Γερόπουλο, αντίστοιχα, με το διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Βαγγέλη Καμπουρίδη και τον επικεφαλής των εμβολιαστικών κέντρων, γιατρό  Γιάννη Καρατζιώτη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την ανταπόκριση των πολιτών στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, την σημερινή κατάσταση στο Νοσοκομείο, την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας και την ετοιμότητα του προσωπικού για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε τα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου και συνομίλησε με πολίτες που βρίσκονταν εκεί για να κάνουν το δικό τους «βήμα προς την ελευθερία».

Αμέσως μετά την επίσκεψη, έκανε την εξής δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία για μία ακόμη φορά να επισκεφθώ το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Είχα, επίσης, για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να διαπιστώσω την άρτια οργάνωση και την ασφάλεια με την οποία διενεργούνται οι εμβολιασμοί.
Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση -ή καλύτερα παράκληση- σε όσες συμπολίτισσες και όσους συμπολίτες μου δεν έχουν εμβολιαστεί, να σπεύσουν να το κάνουν το συντομότερο δυνατόν.
Το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.
Θέλω, επίσης, να απευθυνθώ ιδιαιτέρως στους νέους της Καβάλας, ζητώντας τους να ανταποκριθούν, γιατί ο εμβολιασμός θωρακίζει τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τελικά την ίδια την κοινωνία.
Στο πέρασμα των ετών, οι Καβαλιώτισσες και οι Καβαλιώτες έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να κερδίζουμε τις μάχες.  Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα κερδίσουμε τον πόλεμο».