Μακάριος Λαζαρίδης: Προφανώς ζούμε σε άλλες πόλεις με τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας…

Συνάντηση εργασίας για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Καβάλα στο γραφείο του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου Καβάλας και την… απουσία του Σάββα Τακίδη

Συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή του Βουλευτή ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη και του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021, με θέμα τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος στην πόλη της Καβάλας.

Η συνάντηση έγινε στο πολιτικό γραφείο του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ για το συγκεκριμένο πρόβλημα και τις ενέργειες που γίνονται και πρέπει να γίνουν για την άμεση αντιμετώπισή του. Στο πλαίσιο αυτό, στη συνάντηση είχε προσκληθεί και ο επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας, Σάββα Τακίδης, ο οποίος όμως δεν προσήλθε.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Η Καβάλα τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό ανέλαβα την πρωτοβουλία μιας συνάντησης με τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο για να ενημερωθούμε από τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ στην Καβάλα, κ. Τακίδη για το “τις πταίει”.
Δυστυχώς ο κ. Τακίδης επέλεξε να μην προσέλθει στη σημερινή μας συνάντηση, λέγοντας μου ότι «η Καβάλα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την ηλεκτροδότησή της».
Προφανώς ζούμε σε άλλες πόλεις!
Τέτοιες συμπεριφορές κρατικών λειτουργών δεν γίνονται αποδεκτές!
Παραδίδω τον κ. Τακίδη στην κρίση των συμπολιτών μου!
Εμείς συνεχίζουμε από κοινού με τον κ. Αντωνιάδη, τον κ. Μουριάδη και την κεντρική διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ τις προσπάθειες.
Κλείνοντας, θέλω να εξάρω τις προσπάθειες των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των σημαντικών προβλημάτων ηλεκτροδότησης».