Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στην Καβάλα

Είχε προηγηθεί πρόσκληση και μια προπαρασκευαστική συζήτηση μεταξύ της Άννυς Θυσιάδου με του Μανώλη Κουτουλάκη, αναφορικά με θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΟΛΚ ΑΕ

Μτην Καβάλα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής  Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, μετά από πρόσκληση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΟΛΚ ΑΕ, Άννυς Θυσιάδου.

Ο κ. Κουτουλάκης είχε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη των λιμανιών του Νομού Καβάλας, των ακτοπλοϊκών συνδέσεων της Καβάλας με τον Πρίνο Θάσου και της Καβάλας με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού της Κεραμωτής και την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στα νέα δεδομένα τα οποία αναπτύσσονται στην οικονομία.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδηςο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Κωστής Σιμιτσής, οι Δήμαρχοι Καβάλας και Νέστου Θόδωρος Μουριάδης και Σάββας Μιχαηλίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΟΛΚ ΑΕ, Άννυ Θυσιάδου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την έναρξη της 85ης ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε μια προπαρασκευαστική συζήτηση μεταξύ της κ. Θυσιάδου με του κ. Κουτουλάκη, αναφορικά με θέματα τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΟΛΚ ΑΕ.