Φώτης Πασχαλίδης: Όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά με μία πιο δυνατή Νέα Δημοκρατία

Το μήνυμα-πρόσκληση του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές

Μήνυμα ενότητας απευθύνει το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φώτης Πασχαλίδης με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές, όπου σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα εκλέγονται τα τοπικά στελέχη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) και ΔΗΜΤΟ, καθώς και οι πρόεδροι και οι σύμβουλοι των Οργάνων και παράλληλα ζητάει από τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

Το μήνυμα του Φώτη Πασχαλίδη

Πριν 19 ημέρες γιορτάσαμε την ίδρυσή για τα 47 χρόνια αυτής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Αύριο Κυριακή όπως κάθε δύο χρόνια βάσει του καταστατικού του κόμματος μας καλούμαστε για να εκλέξουμε πανελλαδικά μέσα από τις πλέον δημοκρατικές διαδικασίες η κάθε Περιφερειακή Ενότητα τα δικά της τοπικά στελέχη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) και ΔΗΜΤΟ προέδρους και συμβούλους, όπως και τους 1000 συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας μας στα δύο επόμενα συνέδρια.

Αφορά την πρώτη και δεύτερη βαθμίδα της πανελλαδικής οργάνωσης που είναι η βάση του κόμματος μας όπου είναι κομμάτι της κοινωνίας δίπλα στην κοινωνία εντοπίζει τα προβλήματα και τα μεταφέρει στην κεντρική διοίκηση.

Σε αυτές τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία πρωτοτυπεί και σε δυο άλλα πράγματα. Δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της από όλη την Ελλάδα που για κάποιο λόγο δεν μπορούνε να συμμετάσχουν δια ζώσης να μπορούν να κάνουν χρήση της ηλεκτρονικής ψήφου από όπου και αν βρίσκονται. Έτσι απευθύνεται σε περισσότερους πολίτες όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Επίσης αυξάνει την ελάχιστη συμμετοχή κάθε φύλλου από το 30% στο 40%.

Την εκλογή τους διεκδικούν αύριο 6.852 στελέχη από όλη την Ελλάδα και μέσα από αυτή την μαζική συμμετοχή που βλέπουμε δίνει δύναμη στην παράταξή μας για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε περίπου πριν δύο χρόνια, μέσα από μεγάλες δοκιμασίες και προκλήσεις, που έτσι αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο οι επιδόσεις της κυβέρνησης. Μέσα σε δύο χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έβγαλε την Ελλάδα από το περιθώριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την οδήγησε στη θέση που της αξίζει στο επίκεντρο.

Να ευχηθώ λοιπόν καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και καλή δύναμη. Αύριο όλοι μαζί ενωμένοι προχωράμε μπροστά με μία πιο δυνατή Νέα Δημοκρατία γιατί δυνατή Νέα Δημοκρατία σημαίνει δυνατή Ελλάδα.