Μιχάλης Αμοιρίδης: Λέμε όχι στον διχασμό. Κοιτώντας μπροστά, θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά…

Δήλωση του περιφερειακού συμβούλου με «φόντο» τη συνάντησή του με Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο

Με τον ανεξάρτητο -πλέον- περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη είχε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της Ξάνθης και ευρύτερα της Περιφέρειας και κοινή υπήρξε η διαπίστωση για τη σημασία της συνεργασίας και της συνεννόησης για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης της ΠΑΜ-Θ, «οι κύριοι Μέτιος και Αμοιρίδης συμφώνησαν να έχουν επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα, χωρίς ωστόσο ο κ. Αμοιρίδης να αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο στη Διοίκηση της Περιφέρειας».

Στον απόηχο της συνάντησης αυτής, ο Μιχάλης Αμοιρίδης προέβη στην εξής γραπτή δήλωση:

«Σας ζητώ να πούμε όχι σε όλους αυτούς τους νέους διχασμούς. Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΝΔ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Σε αυτό το πνεύμα και η συνάντηση και συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο βρεθήκαμε την Παρασκευή, όχι απλώς σαν δύο παλιοί συνεργάτες που θα ξαναπορευτούν μαζί, αλλά για να επιβεβαιώσουμε ότι ο δεσμός που μας ενώνει, είναι ο δεσμός μίας πολιτικής παράταξης, μίας ευρύτερης οικογένειας στην οποία ανήκουμε, με κοινές αρχές, αντιλήψεις και αξίες.

Λέμε όχι στον διχασμό και κοιτώντας μπροστά θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι η κοινωνία επιθυμεί πολιτικές που βασίζονται στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια για την παραγωγή έργου. Αυτός είναι ο δρόμος που θα πορευτούμε και σε αυτόν είναι ευπρόσδεκτοι όλοι. Απόψεις διχαστικές, διαχωριστικές γραμμές, εμμονές, ανήκουν στο παρελθόν και είναι έξω από την αξιακή και ιδεολογική μας σκέψη».