Συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου (και) στην Καβάλα

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες των υποψηφίων για την προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής-«Στόχος μας η προάσπιση και η κυριαρχία των ιδεών μας, των ιδεών της Σοσιαλδημοκρατίας» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Παπανδρέου

Οργανώνονται οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονες συνεδριάσεις των ομάδων που «τρέχουν» την υποψηφιότητά του σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών της χώρας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι δράσεις, να οριστούν υπεύθυνοι και κυρίως να καθοριστεί το πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού.

Η συνάντηση στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί στο καφέ-μπαρ SEA SIDE στην αίθουσα επιβατών του λιμανιού της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η συνάντηση έχει χαρακτηριστικά αυτό-οργάνωσης, «του πιο διακριτού τρόπου δημοκρατικής συνάντησης και διαλόγου που η προοδευτική παράταξη καθιέρωσε με στόχο τον πολίτη και τις δικές του προτεραιότητες στο επίκεντρο».

Εξηγούν ότι η έναρξη της πολιτικής και οργανωτικής προσπάθειας στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται σε ίδια ημερομηνία και ώρα, «για να δοθεί ένα μεγάλο μήνυμα, πέρα από της αυτό-οργάνωσης, το μήνυμα της συλλογικότητας».

Εξηγούν ότι πρόκειται για μία προσπάθεια κοινή, που αφορά όλους εκείνους που θέλουν «να ενώσουν τους προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση του καθενός, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη, το φύλο, το χρώμα, την ηλικία».

«Οι ιδέες δεν έχουν όρια, σύνορα, περιορισμούς. Αυτές είναι που συνδέουν τους πολίτες, αυτές είναι που μας φέρνουν κοντά. Αυτή είναι και η ουσία της πολιτικής», τονίζουν.

«Ας είναι το ξεκίνημα αυτό το ραντεβού μας με την ιστορία. Σε μια πολιτική μάχη που δεν περισσεύει κανείς», υπογραμμίζουν και καλούν όλους «να συμμετάσχουν, να συνεργαστούν, να συναποφασίσουν, να δημιουργήσουν ομάδες δουλειάς και να δουλέψουν ισότιμα και δημιουργικά, με στόχο την προάσπιση και την κυριαρχία των ιδεών μας, των ιδεών της Σοσιαλδημοκρατίας».