Μακάριος Λαζαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φάμελλε, ξεπούλησε για 99 χρόνια στους δανειστές τη δημόσια περιουσία!

«Ο “φαρισαϊσμός” και η υποκρισία στο μεγαλείο της»! - Δηκτική απάντηση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και στην τοποθέτησή του από την πόλη της Καβάλας

«Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στην Καβάλα, έκανε την εξής δήλωση:

«Το ακούσαμε και αυτό! Τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα το βουλευτή του, κ. Σωκράτη Φάμελλο να ισχυρίζεται -ευρισκόμενος χθες στην Καβάλα – ότι ο Πρωθυπουργός “θέλει να ξεπουλήσει τα υπάρχοντα της χώρας, αφήνοντας τους πολίτες μόνους και αβοήθητους”.

Ναι, το κόμμα που – επί της καταστροφικής για τον τόπο διακυβέρνησής του – παρέδωσε την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια ως ενέχυρο στους δανειστές, έχει το θράσος να μιλάει για “ξεπούλημα”.

Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ, με Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και υπουργό τον κ. Φάμελλο, ύστερα από την “περήφανη διαπραγμάτευση” του 2015, εκχώρησε στο Υπερταμείο 10.119 ακίνητα απ’ όλη τη χώρα και έρχεται σήμερα, όπως συνηθίζει, να κατασκευάσει ενόχους.

Ο “φαρισαϊσμός” και η υποκρισία στο μεγαλείο της.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι πολίτες πλέον γνωρίζουν και κρίνουν.

Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει για πάντα κλεισμένος στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως η πλέον αποτυχημένη και επικίνδυνη Κυβέρνηση που έχει περάσει από την πατρίδα μας μεταπολιτευτικά».