Νίκος Ανδρουλάκης από Καβάλα: Η δημοκρατία χρειάζεται κόμματα που λογοδοτούν στην κοινωνία [φωτογραφίες]

Περιοδεία και πολιτική ομιλία του ευρωβουλευτή και υποψηφίου προέδρου του ΚΙΝΑΛ - Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καβάλας και συναντήσεις με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό - «Να ξεκινήσει ο εμβολιασμός πόρτα-πόρτα και να σπάσει ο φόβος» ζήτησε ο κ. Ανδρουλάκης

Στην Καβάλα βρέθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στο Friends Café, παρουσία αρκετών φίλων και υποστηρικτών του κόμματος στην Καβάλα.

«Να πέσει άπλετο φως σε όλους και σε όλα και σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Η απελευθέρωση του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας από την πελατειακή διαπλοκή, τα fake news, την προπαγάνδα και την καταπίεση της ελεύθερης δημοσιογραφίας είναι μονόδρομος για να εμπιστευτούν οι πολίτες ξανά την πολιτική και τα κόμματα.

Γι’ αυτό και η προσπάθεια για μια δημοκρατία χωρίς κηδεμόνες περνά μέσα από κόμματα ανοιχτά και δημοκρατικά, που λογοδοτούν στην κοινωνία και γίνονται παράδειγμα διαφάνειας και λογοδοσίας. Αυτό το κίνημα θα ξαναχτίσουμε μαζί στις 5 Δεκέμβρη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ ανάρτησε και φωτογραφίες (σ.σ.: βλέπε φωτογραφίες του ρεπορτάζ) στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook από την επίσκεψή του στην Καβάλα.

Αμέσως μετά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με πρώην βουλευτές, τοπικά στελέχη και φίλους του κόμματος, ενώ το Σαββατοκύριακο θα συνεχίσει την προώθηση της υποψηφιότητάς του για την ανάληψη του «τιμονιού» του ΚΙΝΑΛ σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Το πρωί ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ενημερώθηκε από εκπροσώπους γιατρών και νοσηλευτών για την πίεση που ασκεί η πανδημία στη Δημόσια Υγεία.

«Θύματα της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης στη χώρα μας, είναι και οι άνθρωποι με βαριά νοσήματα που δεν έχουν τις υπηρεσίες που θα έπρεπε. Είναι άμεση ανάγκη, η Κυβέρνηση να προχωρήσει στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των δημόσιων λειτουργών που έρχονται σε επαφή με πολλούς πολίτες. Να ξεκινήσει ο εμβολιασμός πόρτα-πόρτα και να υλοποιηθούν τοπικές καμπάνιες (ενημέρωσης) με ανθρώπους υψηλής αξιοπιστίας που μπορούν να σπάσουν τον φόβο για τα εμβόλια», ανέφερε ο ευρωβουλευτής.