Φίλιππος Αναστασιάδης: Η συμμετοχή στην απογραφή, μεγάλη βοήθεια στους αγώνες μας για έναν μεγάλο και σύγχρονο Δήμο Παγγαίου

Μήνυμα-έκκληση του Δημάρχου Παγγαίου προς όλους τους δημότες να απογραφούν

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει από την Ελληνική Πολιτεία η διεξαγωγή της απογραφής του πληθυσμού της χώρας για το 2021 με βασικό σύνθημα «Όλοι μετράμε».

Η απογραφή θα συγκεντρώσει στοιχεία για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων, όπως και για τη σύνθεση των νοικοκυριών και τις συνθήκες στέγασής τους.

Τα αποτελέσματα της απογραφής αποτελούν «οδηγό» για την αποτελεσματική άσκηση δημογραφικής, κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής και καλύπτουν μία σειρά από διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, καθώς τα στοιχεία υποβάλλονται σε διεθνείς οργανισμούς.

Με μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Δήμαρχος Παγγαίου καλεί όλους τους δημότες να συμμετέχουν στην απογραφή, καθώς από το αποτέλεσμα «θα εξαρτηθεί η χρηματοδότηση του Δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό».

Αναλυτικά το μήνυμα-έκκληση του Φίλιππου Αναστασιάδου προς όλους τους δημότες του Παγγαίου:

«Αγαπητοί Συνδημότες,
Σε λίγες μέρες θα γίνει η απογραφή του πληθυσμού της χώρας μας. Συμμετέχουμε όλοι σε αυτήν την διαδικασία και απογραφόμαστε στον Δήμο Παγγαίου, γιατί για τα επόμενα δέκα χρόνια η χρηματοδότηση του Δήμου θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα αυτής της απογραφής. Η απογραφή σας στον Δήμο Παγγαίου θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια στις προσπάθειες και τους αγώνες μας για έναν μεγάλο και σύγχρονο Δήμο Παγγαίου».