Ο Αλέξης Πολίτης ζητάει ενημέρωση από την Εγνατία ΑΕ

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με την οποία ζητάει να μάθει για την πορεία υλοποίησης των μελετών για τη γέφυρα στο Παλιό Νοσοκομείο, την Περιμετρική Οδό, τον οδικό άξονα Ε 61 και τη διαπλάτυνση του δρόμου προς το αεροδρόμιο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης με επείγουσα επιστολή που απέστειλε την Τρίτη 4/1 προς την εταιρεία «Εγνατία Οδός ΑΕ» ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των μελετών: «Μελέτη αποκατάστασης γέφυρας παλαιού Νοσοκομείου Καβάλας οδού Νυρεμβέργης» με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 831.080,00€ και «Ανάθεση, έγκριση μελετών και σύνταξη τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή του έργου: «Αναβάθμιση, διαπλάτυνση της επαρχιακής οδού 6 Νομού Καβάλας από Ι.Κ. με ΕΟ 2 (Καβάλας – Ξάνθης) έως Ι.Κ. με αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»», με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 844.773,21€, τις οποίες έχει αναλάβει να ολοκληρώσει η «Εγνατία Οδός ΑΕ», βάσει Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Επιπλέον, ζήτησε ενημέρωση  για τον προγραμματισμό των Μελετών για την περιμετρική Οδό της πόλης της Καβάλας καθώς  επίσης την πορεία υλοποίησης του οδικού άξονα «Δράμας – Καβάλας (61)».