Αθήνα: Επαφές Χρήστου Μέτιου με υπουργούς για θέματα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ [φωτογραφίες]

Ο Περιφερειάρχης βρέθηκε σε υπουργεία Εσωτερικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Τι συζήτησε με τους αρμόδιους υπουργούς

Στην Αθήνα βρέθηκε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με υπουργούς της Κυβέρνησης για θέματα που αφορούν στην περιοχή μας.

Ο κ. Μέτιος συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, με τον οποίο συζήτησε για την αλλαγή του Οργανισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο Περιφερειάρχης επίσης βρέθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Με την υπουργό Λίνα Μενδώνη συζήτησε για το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και το «Χατζιδάκειο» της Ξάνθης αλλά και την πορεία υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί στην ΟΧΕ Πολιτισμού, τα νέα έργα που θα ενταχθούν και πώς όλα αυτά θα ενοποιηθούν σε μία ενιαία πολιτιστική διαδρομή.

Τέλος, ο κ. Μέτιος συναντήθηκε με τους υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο και Σίμο Κεδίκογλου, τους οποίους και ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειάς μας, τη μείωση του κόστους παραγωγής (λιπάσματα, φυτοφάρμακα, ζωοτροφές, πετρέλαιο και ενέργεια), τα βοσκοτόπια και τις διεκδικήσεις για τη νέα ΚΑΠ.