Φίλιππος Αναστασιάδης: Δίκαια τα περισσότερα αιτήματα των αγροτών

Στο πλευρό των αγροτών ο Δήμαρχος Παγγαίου-Η συμμετοχή στις επαφές με τους αγρότες και η «αξιοποίηση» των προσωπικών σχέσεων με τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σε ρυθμούς κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου και στον Δήμο Παγγαίου, με τις προεργασίες μέσω συσκέψεων και ενημερωτικών δράσεων να βρίσκονται στο ζενίθ.

Ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, συμμετέχει σε τοπικό επίπεδο στις συναντήσεις των αγροτών, δηλώνοντας ότι είναι στο πλευρό τους, ως απόρροια του ότι προσωπικά ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα περισσότερα εκ των αιτημάτων τους είναι δίκαια, ενώ δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο Δήμος Παγγαίου είναι κατά βάση αγροτικός και η οικονομία του, καθώς και το βιοτικό επίπεδο των δημοτών του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αγροτικό τομέα.

Μετά, δε, την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού, με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ορισμό του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέχρι σήμερα Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά, ο κ. Αναστασιάδης καλείται να «αξιοποιήσει» τις προσωπικές και πολιτικές σχέσεις τις οποίες διατηρεί με τον κ. Γεωργαντά, προωθώντας σε «πρώτο χρόνο» τα αιτήματα των αγροτών του Δήμου Παγγαίου.