Περιφερειακή Σύνθεση: Πιστεύουμε στο τρίπτυχο Συνέπεια-Όραμα-Δουλειά και δεν κάνουμε αγγαρεία

«Ο συνδυασμός μας παραμένει δυνατός, όσο συνεχίζει να τιμά τις αξίες του και όχι τα πρόσωπα»: Η σκληρή κριτική στη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ από την παράταξη Τοψίδη και οι «σπόντες» στα πρόσωπα που αποχώρησαν

Μην πρόθεση της Περιφερειακής Σύνθεσης να συνεχίσει το παραγωγικό της έργο έως ότου αναλάβει τα ηνία της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ανακοίνωσε από την Καβάλα τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 ο επικεφαλής της παράταξης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κ. Τοψίδης, ευρισκόμενος στην Καβάλα, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε διαδικτυακά σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και από αυτό το βήμα αναφέρθηκε εκτενώς στο «έως τώρα έργο της παράταξης, την οποία τίμησαν με την ψήφο τους οι μισοί πολίτες της ΑΜ-Θ το 2019», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

«Ο Περιφερειάρχης είτε προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από έργο που δεν είναι δικό του, αλλά κυβερνητικό είτε όπου έχει πραγματική εμπλοκή έχει ξεπεράσει κάθε όριο ολιγωρίας, παραλείψεων και καθυστερήσεων», σημείωσε ο κ. Τοψίδης ασκώντας κριτική στη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, τα στελέχη της οποίας έχουν πλέον αποδείξει την ανικανότητα τους να διοικήσουν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο κ. Τοψίδης άσκησε συγκεκριμένη κριτική στα «έργα και τις ημέρες» της διοίκησης της Περιφέρειας με εμπεριστατωμένες αναφορές, ενώ περιέγραψε και τη θετική πρόταση της Περιφερειακής Σύνθεσης για τον τρόπο λειτουργίας μίας ευρωπαϊκής, σύγχρονης και αποδοτικής Περιφέρειας. «Η ΑΜ-Θ, η Περιφέρειά μας, δικαιούται μία διαφορετική πορεία», τόνισε με έμφαση.

«Πιστεύουμε στο τρίπτυχο ΣυνέπειαΌραμαΔουλειά και δεν κάνουμε αγγαρεία! Πιστεύουμε ότι η πολιτική έχει ήθος και ηθική!» υπογράμμισε σε άλλη αποστροφή του λόγου του ο κ. Τοψίδης, αναφέροντας ότι «κάποιοι μπήκαν στον πειρασμό του μισθού. Ας απολογηθούν στους πολίτες… Ας απολογηθούν στους ανέργους… Η κοινωνία τους αποδοκιμάζει ήδη και αυτό θα το βιώσουν στον κατάλληλο χρόνο», ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του δεσμευόμενος ότι η Περιφερειακή Σύνθεση θα συνεχίσει τη δυναμική πορεία της, έως το νικηφόρο αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών «επειδή κίνητρό μας είναι η προσφορά στη κοινωνία, πυξίδα μας είναι μια Περιφέρεια δίπλα στον πολίτη, γιατί ο ρεβανσισμός δεν έχει θέση στην πολιτική μας, οι δολοπλοκίες δε μας αφορούν, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές και συντελούν στη σύνθεση και στη συνεργασία και οι πολίτες αντιλαμβάνονται την παρουσία μας στην καθημερινότητά τους, ο συνδυασμός μας παραμένει δυνατός, όσο συνεχίζει να τιμά τις αξίες του και όχι τα πρόσωπα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τον κ. Τοψίδη πλαισίωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης στην ΠΕ Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της συνέντευξης Τύπου στην σελίδα της Περιφερειακής Σύνθεσης στο Facebook, από όπου μεταδόθηκε ζωντανά εδώ.