Μακάριος Λαζαρίδης: Φυσικό αέριο στην Καβάλα, η δέσμευση που γίνεται πράξη

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών εγκατάστασης του δικτύου στην περιοχή του Περιγιαλίου από τον υπεύθυνο της εταιρείας  

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών του φυσικού αερίου στην Καβάλα είχε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Περιγιάλι. Στο πλαίσιο αυτής ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο της εταιρείας για την πορεία, τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα του έργου, ενώ συνομίλησε και με εργάτες, αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Αμέσως μετά ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το φυσικό αέριο επιτέλους έρχεται στην Καβάλα.

Όταν το Νοέμβριο του 2019 ανακάλυψα ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δημοπρατήσει το έργο μέσω του ΔΕΣΦΑ στο Χαλκερό, ζήτησα την παρέμβαση του τότε υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη, ούτως ώστε η Καβάλα να μην χάσει την ευκαιρία του φυσικού αερίου.

Πράγματι, η Κυβέρνηση και ο Υπουργός ανταποκρίθηκαν άμεσα και απόλυτα σε αυτό και σήμερα πλέον βρισκόμαστε εδώ, με τα έργα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Κυβέρνηση και εγώ προσωπικά αυτά τα οποία λέμε, τα κάνουμε πράξη.

Έτσι θα συνεχίσουμε, για το καλό των πολιτών, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να λύνουμε προβλήματα της καθημερινότητάς τους».