Ντίνος Κλειτσιώτης: Ναι, θέλω να είμαι υποψήφιος για Δήμαρχος Καβάλας

Ποιος είναι ο λόγος ο οποίος ώθησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας να διεκδικήσει το «τιμόνι» του Δήμου-Σιγή ιχθύος για τους ανθρώπους οι οποίοι θα απαρτίζουν την ομάδα του

Το ενδιαφέρον του να κατέβει στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας ως υποψήφιος Δήμαρχος εκδήλωσε με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Center και στον Νίκο Σπιτσέρη ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, ενώ τόνισε ότι πιστεύει ότι θα έχει και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας σε αυτήν του την απόφαση.

«Πιστεύω ότι μπορώ να συνδέσω το παζλ των πολλών υποψηφίων που ακούγονται. Θαρρώ επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει μια καλή επιλογή στο πρόσωπό μου. Αντίστοιχα, πιστεύω ότι και ο Καβαλιώτικος λαός θα ήθελε να κατέβω ως υποψήφιος Δήμαρχος», δήλωσε ο κ. Κλειτσιώτης.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι θα παραμείνει «πιστός στρατιώτης» και θα σεβαστεί την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ συμπλήρωσε ότι στο τέλος «ο λαός της Καβάλας είναι αυτός που θα επιλέξει τον καλύτερο».

Πάντως επί του παρόντος ο κ. Κλειτσιώτης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά το αν έχει ήδη επιλέξει τους ανθρώπους οι οποίοι θα απαρτίζουν την ομάδα του για τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας.