Γιάννης Εριφυλλίδης: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

«Δεν περιμένω κάποιο χρίσμα από κάποιο κόμμα»: Ο επικεφαλής του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» απευθύνει κάλεσμα σε κάθε πολίτη που έχει ως προτεραιότητα την πρόοδο της Καβάλας

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας στις επόμενες δημοτικές εκλογές εξέφρασε ο επικεφαλής του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά», Γιάννης Εριφυλλίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αναλυτής» του ENA Channel.

«Στο επίκεντρο είναι για ‘μένα η Καβάλα και γι’ αυτό ακριβώς απευθύνομαι σε όλες τις κομματικές παρατάξεις», τόνισε ο κ. Εριφυλλίδης, σημειώνοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του θα γίνει το επόμενο διάστημα «με τον τρόπο που πρέπει».

«Με στηρίζουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα, από όλα τα επαγγέλματα. Δεν περιμένω κάποιο χρίσμα από κάποιο κόμμα. Δε με ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα των ανθρώπων που θα μας στηρίξουν», δήλωσε ο ίδιος, ενώ τόνισε ότι έχει έρθει σε επαφή με όλα τα κόμματα, ακόμη και με εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους,.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι ο συνδυασμός του θα είναι ανεξάρτητος και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν κομματικές αγκυλώσεις.

Όσον αφορά στο «προσχέδιο» του προγράμματός του, σχολίασε ότι η Καβάλα χρειάζεται μια γενικότερη επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην κοινωνική πολιτική και στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.