Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 04.04.2022 [όλα τα θέματα]

Σε Ειδική Συνεδρίαση θα παρουσιαστεί η Ετήσια Έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Καβάλας για το 2021

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο (2) επανωτές συνεδριάσεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Οι συνεδριάσεις θα είναι μεικτές [δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη].

Αρχικά, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 7η Ειδική Συνεδρίαση του Σώματος, κατά την οποία ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας Αθανάσιος Αθανασίου θα παρουσιάσει την Ετήσια Έκθεσή του για το έτος 2021.

Μια ώρα μετά, στις 20:00, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η 8η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με συνολικά οκτώ (8) θέματα εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη.

Η ημερήσια διάταξη

1. Χορήγηση άδειας εφαρμογής προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ» που υλοποιείται από την ανάδοχη εταιρεία ΕΔΕΚΑΤ Α.Ε.
2. Χορήγηση άδειας εφαρμογής προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο του έργου «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΥΣΗΣ ΔΕΝΔΡΩΝ» που υλοποιείται από την ανάδοχη εταιρεία Δ. ΚΑΦΕΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
3. Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης (μελέτη σήμανσης εκτελούμενων έργων σε οδούς) στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών υπογειοποίησης αγωγού τσιμέντου και αποξήλωση υφιστάμενης μεταλλικής γέφυρας του Κέντρου Διανομής Τσιμέντου της ΑΓΕΤ «ΗΡΑΚΛΗΣ».
4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευές κρασπεδόρειθρων σε δρόμους του Παληού Καβάλας».
5. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Αντικατάσταση πυροσβεστικών κρουνών 2020-2021».
6. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευές – Επεκτάσεις Δικτύων Άρδευσης 2021».
7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Καβάλας με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συμμετέχουν στην εκ νέου συγκρότηση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένα Καβάλας λόγω λήξης της θητείας.
8. Συμπληρωματική κατανομή έτους 2022, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.