Στην Καβάλα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Πού θα πάει, ποιους θα δει

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Στύλιου στην περιοχή μας - Επαφές αγροκτηνοτροφικούς παράγοντες σε Νέστο, Παγγαίο και Καβάλα και ενημέρωση για το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, τη νέα ΚΑΠ και τις νέες προκηρύξεις του ΠΑΑ

Θεσμική επίσκεψη στην Καβάλα, για ενημέρωση των αγροτών, θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος.

Ο υφυπουργός θα βρεθεί στο 10:30 στη Χρυσούπολη, στο Δημαρχείου του Δήμου Νέστου, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους από τον Αγροτικό Σύλλογο Νέστου, τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Καβάλας, την ΕΑΣ Νέστου (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) και τον ΤΟΕΒ Νέστου.

Στις 13:00 ο κ. Στύλιος θα βρίσκεται στο Δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου όπου θα έχει συνάντηση με την ΕΑΣ Παγγαίου και με εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Πιέριας κοιλάδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καβάλα ο υφυπουργός θα έχει ακόμα συναντήσεις με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των αγροτών της Καβάλας.

Στις συναντήσεις, ο κ. Στύλιος θα παρουσιάσει τις δράσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και θα ενημερώσει τους παραγωγούς για το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών, τη νέα ΚΑΠ και τις νέες προκηρύξεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).