Εγνατία Οδός: Τελειώνουν τα… βάσανα των οδηγών στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα

Τέλος στα... τζάμπα χιλιόμετρα: Οι πιέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη έπιασαν τόπο και οι έξοδοι θα ανοίξουν πολύ συντομότερα από το εργολαβικά προβλέπομενο χρονικό όριο

Μετά από μήνες ταλαιπωρίας και άσκοπων χιλιομέτρων, αλλά και άσκοπης… καύσης βενζίνης, οι έξοδοι της Εγνατίας Οδού στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα στην Καβάλα θα ανοίξουν και μάλιστα νωρίτερα από το προβλεπόμενο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Εταιρίας η οποίοι δεσμεύτηκαν για το άνωθεν ενώπιον του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα πίεζε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μάλιστα, οι εργασίες έχουν επισπευστεί στο εν λόγω σημείο προκειμένου να δοθεί λύση στην προσβασιμότητα κατοίκων και επισκεπτών σε ένα μεγάλο κομμάτι της παραλιακής ζώνης της Καβάλας και του Παγγαίου.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Πολίτη

Η μεγάλη, ομολογουμένως, πίεση που ασκήσαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και ο ουσιαστικός, καθημερινός διάλογος με τους ανθρώπους της Εγνατίας Οδού, απέδωσαν καρπούς.

Ο Διευθυντής συντήρησης και λειτουργίας και ο Τμηματάρχης κατασκευής και συντήρησης της εταιρείας κ. κ. Παρδάλης και Ταλιώτης, με επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο μου, κατόπιν αυτοψίας στα 2 εργοτάξια στον κόμβο του Αγίου Ανδρέα.

Οι δύο κλειστές επί σειρά εβδομάδων έξοδοι από και προς εκ των τουριστικότερων περιοχών του Νομού μας (Παληό, Ηρακλείτσα, Πέραμος κτλ) δηλαδή η έξοδος της Εγνατίας Οδού από Καβάλα προς Άγιο Ανδρέα και η έξοδος από Άγιο Ανδρέα προς Θεσσαλονίκη πολύ συντομότερα από το εργολαβικά προβλέπομενο θα ανοίξουν, με σημαντική επίσπευση των εκεί εργασιών, εξυπηρετώντας όλους τους διερχόμενους οδηγούς εν όψει της τόσο αναμενόμενης τουριστικής σεζόν.

Σε λίγες μόνο εβδομάδες η περιοχή μας θα είναι προσβάσιμη από τους συμπολίτες μας, αλλά και από τους χιλιάδες τουρίστες που αναμένονται φέτος. Ένα τεράστιο πρόβλημα θα λυθεί πολύ πολύ σύντομα, σύμφωνα με τη δέσμευση της Εταιρείας. Συνεχίζουμε… Λεπτομέρειες θα δοθούν σε σχετικές ανακοινώσεις.