Στη Σύμη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος [φωτογραφίες]

Εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 77η Επέτειο από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Παράδοσης των Στρατευμάτων Κατοχής Δωδεκανήσου και Κρήτης στους Συμμάχους

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος εκπροσώπησε την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις που τελέσθηκαν στη Σύμη επ’ ευκαιρία της 77ης Επετείου από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Παραδόσεως των Στρατευμάτων Κατοχής Δωδεκανήσου και Κρήτης στους Συμμάχους, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Παρών ήταν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο τελευταίος εν ζωή Ιερολοχίτης-Καταδρομέας Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κόρκας.

Ο Υπουργός παρέστη στην Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσoστόμου Β’ και στην ανάγνωση του πανηγυρικού της ημέρας.

Στη συνέχεια παρακολούθησε την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της Σύμης από την Α.Ε. την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και την παρέλαση των τμημάτων Εθνοφυλακής της νήσου.

Η επίσκεψη του κ. Παναγιωτόπουλου ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Πανορμίτου.