Το ΚΙΝΑΛ ξαναγίνεται ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος επιστρέφει στη «μαρκίζα» του κόμματος

Πάνω από 170.000 μέλη του Κινήματος Αλλαγής προσήλθαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για το όνομα του κόμματος, τους συνέδρους και τις ηγεσίες στις οργανώσεις-2.500 άτομα στις «Καβαλιώτικες» κάλπες

Πάνω από 170.000 μέλη του Κινήματος Αλλαγής προσήλθαν το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου 2022 στις κάλπες για να ψηφίσουν για το όνομα του κόμματος, τους Συνέδρους και τις ηγεσίες στις οργανώσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων -ίσως και πάνω από το 90%- επέλεξε το όνομα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με σύμβολο τον πράσινο ήλιο.

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170.000 μέλη, που έδωσαν δυναμικό “παρών”, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όσον αφορά τον Νομό Καβάλας, προσήλθαν στις κάλπες περίπου 2.500 μέλη του κόμματος για να εκλέξουν τους συνέδρους και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται το πρωί της Δευτέρας 9 Μαΐου 2022.