Δημήτρης Κουτσούμπας από Καβάλα: Είμαστε στο πλευρό των απολυμένων από τα Πετρέλαια και τα Λιπάσματα [φωτογραφίες]

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ συνάντησε τους εκπροσώπους των απολυμένων στην κεντρική πλατεία της Καβάλας και τους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα τους

Τους απολυμένους εργαζόμενους στα Πετρέλαια και τα Λιπάσματα συνάντησε το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί με τους εκπροσώπους τους, για περίπου 30 λεπτά, και να τους εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στον αγώνα που δίνουν. Δήλωσε μάλιστα σίγουρος για τη θετική έκβαση αυτού του αγώνα, μέσα από την αλληλεγγύη και την ταξική πάλη κατά της Ενεργειακής.

Ο κ. Κουτσούμπας υπέγραψε και στο βιβλίο των απολυμένων στο περίπτερο τους στο χώρο, χειροκροτούμενος από τον κόσμο, πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αλεξανδρούπολη, που είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, για να επιστρέψει το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα για τη συνεστίαση των στελεχών του κόμματος στο «Γυαλό».