ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καβάλας: Αρχή του τέλους της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής μετά την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος – 1200 οι πολίτες που ψήφισαν στην Καβάλα – Τριπλασιάστηκαν τα εγγεγραμμένα μέλη

Ακρως ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος και τον τριπλασιασμό των εγγεγραμμένων μελών/φίλων, δηλώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καβάλας. Με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλα κάνει γνωστό ότι στα 6 εκλογικά κέντρα που δημιουργήθηκαν σε όλο το Νομό, προσήλθαν 1200 πολίτες , γεγονός που σε συνδυασμό με τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής και στις άλλες περιοχές της Ελλάδας, εκτιμάται ότι αποτελεί ένα καθαρό μήνυμα απόρριψης των πολιτικών που ακολουθεί η Κυβέρνηση της ΝΔ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους και τονίζει ότι με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου και μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. Οι 1.200 πολίτες που προσήλθαν στα έξι εκλογικά κέντρα σε όλο το νομό έστειλαν ένα καθαρό μήνυμα απόρριψης των πολιτικών που ακολουθεί η Κυβέρνηση της ΝΔ. Ο τριπλασιασμός των εγγεγραμμένων μελών/φίλων μας είναι μία τεράστια επιτυχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καβάλας είναι πλέον μία οργάνωση πιο μαζική, πιο λαϊκή, νεανική, σύγχρονη και ριζοσπαστική.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους, όσοι συμμετείχαν σ’ αυτή τη διαδικασία. Πάνω απ’ όλα τους  πολίτες, παλιά και νέα μέλη μας, που προσήλθαν στις κάλπες και έστειλαν πίσω το λογαριασμό και τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στον Αλέξη Τσίπρα.

Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας.

Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στην πατρίδα μας».